Timişoara, str. Palanca nr. 4, et.1 - birou 5 & et.2 - birou 14

Seminar lansare carte electronica

Nota:
Prin comanda cartii si inscrierea la seminar direct de pe site beneficiati de 65% reducere din pretul cartii.
Costul total al cartii, care include si prezenta la seminar, dupa reducerea cu 65% este 1540 lei.


Pentru avocatii interesati de demersurile initiate impotriva clauzelor abuzive din contractele de credit, in vacanta mare a avocatilor, am placerea sa va anunt lansarea in octombrie 2015 a Cartii Electronice “Actiuni de succes impotriva clauzelor abuzive 2011-2015”, ce contine formate de actiuni introduse in instanta, structurate pe tipuri de clauze abuzive existente in contractele de credit, de catre subsemnata, Stan Anamaria-Grigoruta, avocat coordonator al S.C.P.A. STAN SI ASOCIATII, cu sediul in Timisoara, Baroul Timis.

Lansarea se va realiza intr-un Seminar cu acelasi nume, sustinut de mine si de echipa mea de colaboratori, ce se va organiza in prima etapa, in functie de viitoarele solicitari, in urmatoarele orase: Timisoara, Bucuresti, Alba Iulia, Cluj, Oradea, Constanta, Iasi, Brasov, Craiova.

Cartea electronica contine:

 • legislatia aplicabila in aceasta materie,
 • exemple de contracte de credit si diferite tipuri de clauze abuzive impreuna cu formatul de actiune specific ce tinde la eliminarea lor si la recuperarea prejudiciului material suferit de consumator, concluzii scrise/raspuns intampinare, apel sau dupa caz intampinare la apel, jurisprudenta clasificata dupa numele profesionistului banca.
 • contestatii la executare cu motive de fond -clauze abuzive, chiar si clauza privind riscul valutar, avand ca scop eliminarea lor si recuperarea prejudiciului material suferit de consumator; cereri de suspendare a executarii silite, concluzii scrise si intampinare la apel aferente acestei proceduri, jurisprudenta.

Seminarul are o durata de 2 zile si este structurat astfel:

 • ziua 1: 10.00-14.00 Prezentarea legislatiei cu aplicabilitate frecventa si a exemplelor de contracte si clauze abuzive impreuna cu modelului de actiune aplicabil; 14.00-15.30 Pauza de masa; 15.30-19.00 Exemple concrete, spete si dezbateri.
 • ziua 2: 11-14 Intrebari si prezentare Jurisprudenta; 14-15.30 Pauza de masa; 15.30-19.00 Continuare intrebari si prezentare Jurisprudenta.

Costul Cartii este de 4400 lei, plata se face dupa semnarea unui contract in acest sens, pe baza de factura si include taxa de participare la Seminarul de lansare din octombrie 2015.

Avocatii interesati sa participe care se inscriu pana in 30.09.2015, beneficiaza de o reducere de 40%, astfel costul total (pentru Carte si Seminar) se va reduce la 2640 lei.

Avocatii interesati sa participe si care se inscriu pana in 30.09.2015 in grupuri de 10 persoane, beneficiaza de o reducere totala de 50 %, astfel costul total (pentru Carte si Seminar) se va reduce la 2200 lei.

Pentru ca am primit solicitari de la colegii din tara pentru plata in transe a costului, va anuntam posibilitatea de a achita suma de bani pe perioada unui an de zile de la semnarea contractului, in functie de termenele care urmeaza sa fie mentionate in contract la cererea d-voastra.

Fiecare participant va primi, impreuna cu Cartea Electronica si un Card Elite Lawyers Group, care ii va permite o reducere de 80 % la urmatorul Seminar din 2016, pe aceeasi tema, actualizata, (care va avea aceleasi costuri si variante de participare), astfel costul de participare in 2016, pentru un participant detinator de Card Elite Lawyers Group, este de 880 lei (care include si un exemplar electronic din Cartea actualizata in 2016 si Seminar). La Seminarul din 2016 se va prezenta varianta Cartii electronice 2016, cu toate actualizarile realizate in perioada septembrie 2015-septembrie 2016, impreuna cu practica actualizata si legislatia la zi, seminarul avand acelasi format si in 2016.

Cardul Elite Lawyers Group este un proiect nou, in derulare despre care o sa primiti mai multe informatii la Seminar sau impreuna cu Cartea Electronica, daca nu o sa puteti participa la datele stabilite.

De asemenea fiecare detinator al Cartii Electronice, va avea acces gratuit, nelimitat si pe perioada nedeterminata, la baza noastra de date, ce contine Jurisprudenta nationala si cea a CJUE, in aceasta materie.

Cartea se expediaza prin curier rapid anterior Seminarului cu 3 zile, impreuna cu Cardul, sau se predau la inceput de Seminar, iar la final fiecare participant va obtine un Titlu de participare la Seminar si dreptul nelimitat de a utiliza formatele din cartea electronica in instanta.

In cazul in care cei inscrisi in variantele prezentate mai sus, nu pot participa la Seminarul de lansare a Cartii Electronice, costul de expediere a acesteia, impreuna cu Cardul, prin curier rapid, este stabilit la 2200 lei, suma de bani achitata in plus, urmeaza a se restituii in termen de 7 zile lucratoare de la data stabilita pentru seminar.

Pentru inceput, Seminarul se organizeaza in Timisoara in data de 16-17 octombrie 2015 (in zilele de vineri si sambata) iar in Bucuresti in data de 30-31 octombrie 2015, (in zilele de vineri si sambata). Seminariile organizate in alte orase vor fi anuntate dupa ce se vor finaliza inscrierile, in functie de numarul acestora.

Sala de conferinta pentru Seminarul de lansare, urmeaza sa fie aleasa si comunicata tuturor telefonic si pe mail, dupa finalizarea inscrierilor, in functie de numarul participantilor.

O sa primiti si un mail informativ de la Departamentul de promovare al Cartii care va detalia aceste aspecte si Cuprinsul Cartii.

Colegii interesati sunt rugati sa expedieze un mail pe adresa Departamentului de promovare a Cartii Electronice: vanzarecartelectronica@gmail.com

Va multumim.

Vacanta regeneranta in continuare!

————————————————————–

Cuprinsul Cartii pe scurt:

A. Legislatia aplicabila

B. Tipuri de contracte de credit si clauzele abuzive specifice:
Clauze abuzive utilizate de S.C. BANCPOST S.A. sau de EFG NEW EUROPE FUNDING II B.V.:

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1 contract sau 2 semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca ce contin marja 0, sau ce nu contin marja in contract, cu sau fara comision de administrare, cu 1/4 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca; cu petit si pe nulitatea clauzei de risc valutar.

– format actiune, nulitate de drept contract sau nulitate absoluta, in cazul contractelor pana in 20.000 euro fara ipoteca.
Clauze abuzive utilizate de BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ S.A.:

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 sau 3 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce contin marja, sau ce nu contin marja in contract, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca; cu contracte achitate integral sau in derulare.

-format actiune, nulitate de drept contract sau nulitate absoluta, in cazul contractelor pana in 20.000 euro, fara ipoteca si eliminarea clauzei prin care dobanda variaza nelegal.

Clauze abuzive utilizate de CREDIT EUROPE IPOTECAR IFN S.A., CREDIT EUROPE BANK NV, CREDIT EUROPE BANK ROMANIA S.A.

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2/3 reclamanti cu 1/2 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce contin marja in contract, cu comision abuziv, cu 1/2 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca.
Clauze abuzive utilizate de BANCA MILLENIUM S.A:

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1 contract semnat, cu destinatie imobiliara, ce contine marja in contract, cu comision abuziv, cu 1 Act aditional semnat.
Clauze abuzive utilizate de SOCIETATEA RALFI IFN S.A.,:

– format actiune, nulitate de drept contract sau nulitate absoluta, in cazul contractelor pana in 20.000 euro, fara ipoteca.
Clauze abuzive utilizate de OTP Bank Romania S.A., si de OTP Financing Solutions B.V. :

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 sau 3 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce contin marja, sau ce nu contin marja in contract, cu clauza 5.2/6.2/8.1, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca, si cu un petit avand ca obiect nulitatea clauzei de risc valutar.

Clauze abuzive utilizate de PIREUS BANK ROMANIA S.A.,:

– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce contin marja, sau ce nu contin marja in contract, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca.

8. Clauze abuzive utilizate de BANCA ROMÂNEASCĂ S.A. MEMBRĂ A GRUPULUI NAŢIONAL BANK OF GREECE:
– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1 contract semnat, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce contin marja, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca.

9. Clauze abuzive utilizate de S.C. Volksbank România S.A.,:
– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 sau 3 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce dobanda fixa sau variabila, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2/3 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca, cu refuz Act aditional.

10. Clauze abuzive utilizate de RAIFFEISEN BANK S.A.,:
– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 sau 3 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, cu dobanda variabila fara sa fie mentionat indicatorul sau care contin 3 variante de dobanda variabila, cu sau fara comision abuziv, cu 1/2/3 acte aditionale semnate sau fara Act aditional semnat si implementat unilateral de banca.

– format actiune nulitate de drept contract sau nulitate absoluta, in cazul contractelor pana in 20.000 euro fara ipoteca.

11. Clauze abuzive utilizate de ABN-AMRO BANK (Romania) S.A., actuala RBS BANK ROMANIA S.A, UNICREDIT TIRIAC BANK S.A.,:
– formate diferite de actiuni in functie de 1/2 reclamanti cu 1/2 contracte semnate, cu destinatie imobiliara sau nevoi personale cu ipoteca, ce dobanda variabila fara sa fie mentionat indicatorul, cu sau fara comision abuziv, cu Act aditional implementat unilateral de banca.
Contestatii la executare cu motive de fond -clauze abuzive impotriva:

– S.C. Volksbank România S.A.,

– RBS BANK ROMANIA S.A, UNICREDIT TIRIAC BANK S.A.,

– IMPULS LEASING

– BRD

– PIREUS BANK ROMANIA S.A.

– S.C. BANCPOST S.A. sau de EFG NEW EUROPE FUNDING II B.V.:

– MILLENIUM S.A

– BCR, EOS KSI RO

– RAIFFEISEN BANK S.A., in acest caz exista si un peitit avand ca obiect nulitate contract de ipoteca.

C. Jurisprudenta

 • Contact

  Av. Coordonator/titular

  Stan Anamaria Grigoruta

  Str. Palanca, nr. 4,
  et. 1, Birou 5,
  et. 2, Birou 14
  Timisoara (jud. Timis)

  Avocat Stan Anamaria Grigoruta

  (+4) 0740 082783
  (+4) 0721 474183

  email
  av.anamaria.stan@gmail.com

 • Rezultatele muncii noastre le gasiti si pe Facebook